Informatie uitwisselen

De onderwerpen op deze site kan je be­spre­ken op de aan deze web­site ge­kop­pel­de Face­book groep, Pagan­Friends pagina, Twitter en/of de Vero pagina rond de acht jaar­fees­ten.

   

Copyright en verwijzingen

Het staat iedereen vrij om teksten van deze website te kopieëren volgens de

In het kort betekent dit dat je de teksten van deze website mag kopieëren, veranderen, aanpassen en verspreiden voor eigen gebruik (wel en niet commerciëel). Op voorwaarde dat de uiteindelijke nieuwe tekst een vergelijkbare Copyright-Left Licensie heeft én dat je naar deze website verwijst.
Je kan de meer uitgebreide condities nalezen op de Creative Commons website: Naamsvermelding-GelijkDelen 3.0 Nederland Licensie
Copyright Left

Dit geldt dus niet voor teksten van derden. Hiervoor is bij de betreffende auteur toestemming gevraagd (en verkregen) voor overname op deze website. Richt je tot de betreffende auteur voor informatie.

Als je teksten van deze website gebruikt hebt,
kan je naar deze website verwijzen met een eenvoudige tekstlink.

Bijvoorbeeld:  Tekst: Ostara.Jaarfeest.nu
of: Tekst deels overgenomen van Ostara.Jaarfeest.nu

Als je het leuk vindt, kan je ook een banner bij de link opnemen.
Hiervoor kan je de banners op deze pagina gebruiken.Donaties

Het online houden en bijhouden van Ostara.Jaarfeest.nu en de andere websites rond de jaarfeesten kost me veel tijd en geld. Niet alleen voor de domeinnamen en de webserver, maar ook de boeken die ik koop over de onderwerpen die op deze website´s aan bod komen en het bijwonen van Jaarfeest vieringen van anderen elders in het land. Zo is bijvoorbeeld de Godin Eostre met Ostara verbonden en ben ik nu bezig me te verdiepen in deze Godin door middel van literatuur onderzoek. Donaties zijn dus welkom, hoe klein dan ook...
Martin Roek     

Aanbevolen  websites


 


JaarfeestenLinks